Adres en route

Bezoek- en correspondentieadres:

Trimbeets 18
8401 XD Gorredijk
info@praktijkhilarion.nl
06 – 4262 7200

Hilarion op Facebook

Routebeschrijving:

Omdat de meeste navigatiesystemen het adres verkeerd plaatsen en de nummering in de woonwijk onlogisch is, adviseer ik je de routebeschrijving te lezen.
Je vindt de praktijk in het bijgebouw naast het eerste woonhuis achter de huisartsenpraktijk De Kompe.

Met de auto vanuit richting Joure of Groningen:
Rijd in de richting Drachten (vanuit Joure) of in de richting Heerenveen (vanuit Groningen). Neem op de snelweg de afslag Gorredijk. Rijd richting Gorredijk (2x rechtdoor over de rotonde). Neem op de derde rotonde de afslag Overtoom/Centrum. Neem daarna de eerste afslag (Centrum) op de volgende rotonde.
Neem de eerste straat links (Burg. Selhorststraat). Neem de derde afslag rechts: Trimbeets (voorbij huisartsenpraktijk De Kompe). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het P-terrein. De praktijk is gevestigd in het bijgebouw naast de eerste woning aan je rechterhand.

Met de auto vanuit de richting Jubbega:
Rijd Gorredijk binnen via de Badweg. Ga aan het eind van de Badweg direct rechts op de rotonde (richting Overtoom/ Centrum). Neem daarna de eerste afslag (Centrum) op de volgende rotonde. Neem de eerste straat links (Burg. Selhorststraat). Neem de derde afslag rechts: Trimbeets (voorbij Huisartsenpraktijk De Kompe). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het P-terrein. De praktijk is gevestigd in het bijgebouw naast de eerste woning aan je rechterhand.

Met de bus:

Achter de praktijk is een bushalte, waar diverse bussen stoppen. Kijk op www.9292ov.nl voor verdere informatie.
Uitstappen halte Trimbeets. Deze halte is gelegen in de Burg. Selhorststraat vlakbij Huisartsenpraktijk De Kompe en de Apotheek. Loop tussen de beide appartementencomplexen door, de eerste straat links, 3e woning aan je linkerhand.