Boeken

Over verandering en transformatie heb ik twee boeken geschreven.

Doorbreek de Cirkel!

Dit boek gaat over het ontdekken van jouw eigen kracht en het doorbreken van de cirkel waarin jij je soms lijkt te bevinden. Het gaat over de kracht die je in je hebt om situaties en omstandigheden te veranderen waar je al tijden middenin zit.

Dit boek kan jouw leven veranderen wanneer je het stap voor stap aanpakt. Het gaat over diepe dalen en bereikbare toppen, over de waarde van loslaten en het hebben van absoluut vertrouwen.

Vaak ben je geneigd om niet jouw eigen pad te lopen, maar dat van je ouders, je partner of anderen in jouw omgeving. Wijk je van dit pad af dan kunnen er schuld- en schaamtegevoelens bovenkomen. Wanneer je echter niet jouw eigen weg loopt ben je ook niet bezig met jouw bestemming in het leven. Ontdek de kracht van de Cirkel en bevrijd jezelf.

Een mooi boek voor iedereen die met verandering te maken heeft of werkt met mensen in veranderingsprocessen.

De Transformatiecirkel bestaat uit negen stappen. Het is belangrijk om elke stap te aanvaarden, te beleven en weer af te ronden voordat je naar de volgende stap kunt. Het is echter niet mogelijk één van deze stappen over te slaan. Pas wanneer je alle negen stappen doorloopt, kun je ervaren dat je echt gegroeid bent.

Carolien heeft dit boek geschreven op basis van ingevingen vanuit een spiritueel bewustzijn.
Auteur : Caroline Dijkstra
Titel : Doorbreek de Cirkel
Ondertitel: De Transformatiecirkel
Prijs: € 12,00 (excl. verzendkosten)

De uitgeverij van dit boek bestaat niet meer. De laatste exemplaren zijn via mij te bestellen op info@praktijkhilarion.nl

Ook kunnen eendaagse workshops en lezingen over de Cirkel worden gegeven.

Het wordt anders; omgaan met ongewenste veranderingen

Er zijn twee typen veranderingen in een mensenleven: gewenste en ongewenste veranderingen. Bij iedere gewenste verandering ga je vol verwachting aan de slag om jouw doel te bereiken. Je stort je bijvoorbeeld op een nieuwe relatie, een nieuwe baan, een nieuw huis of een zwangerschap. Gewenste veranderingen geven energie.

Ongewenste veranderingen daarentegen kosten energie. Ze verstoren jouw verwachtingen. Ze doen je noodgedwongen stilstaan en beseffen dat niets zeker is in het leven. Hoe ga je daar mee om? Wat doe je wanneer je partner overlijdt, je jouw baan kwijtraakt, je relatie afgelopen is of je dromen geen werkelijkheid worden?
Welke soorten verandering zijn er en wat betekent het voor je verdere leven wanneer je zoiets meemaakt?

Hoe ga je verder wanneer het nooit meer wordt zoals het was?
Het wordt anders laat zien wat er met je gebeurt wanneer je een ongewenste verandering in je leven meemaakt en hoe jij, maar ook jouw omgeving, daar het beste mee om kunnen gaan. Tips, oefeningen en voorbeelden helpen je op weg.
Het wordt anders is op een aangename nuchtere wijze geschreven, vele facetten van veranderingen komen aan bod en geven de lezer steun.

Auteur : Caroline Dijkstra
Titel : Het wordt anders
Ondertitel: omgaan met ongewenste veranderingen
Prijs: €12,00 (excl. verzendkosten)

De uitgeverij van dit boek bestaat niet meer. De laatste exemplaren zijn via mij te bestellen op info@praktijkhilarion.nl

Herinneren wie je bent
Over reïncarnatie en het helen van zielenpijn

Heb je het gevoel op de verkeerde planeet te zijn beland?
Voel je een onverklaarbaar verlangen naar een ander thuis? Dan vind je in Herinneren wie je bent inzicht en herkenning. Op heldere wijze wordt de relatie tussen reïncarnatie en het helen van zielenpijn beschreven. Carolien vertelt openhartig over haar spirituele reis waardoor zij zich ging herinneren wie ze was en waarom ze opnieuw geboren moest worden.
Haar helderwetendheid beschrijft zij als een zevende zintuig, waarbij je uit het hier en nu stapt en op een andere bewustzijnslaag functioneert. De woorden pakken de lezer bij de hand en nemen je mee.

Het boek behandelt onderwerpen als paranormaal begaafd zijn, mediumschap en waarom bepaalde dingen ons overkomen in het leven.

Auteur : Carolien Dijkstra
Titel : Herinneren wie je bent
Ondertitel: Over reïncarnatie en het helen van zielenpijn
Prijs: € 18,99
Genre: spiritualiteit
Aantal pagina’s: 152

Heb je belangstelling? Het boek is te bestellen bij mij of via uitgeverij Boekscout.