Mijn verhaal

Mijn naam is Carolien Dijkstra.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, heb 10 jaar in het gezellige Nijmegen gewoond en woon inmiddels sinds 1989 in het mooie Fryslân.
Ik ben opgeleid als wetenschappelijk onderzoeker en heb jaren in de beleids- en managementwereld gewerkt. In 2005 heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. In 2009 heb ik ontslag genomen. Ik geloof in de kracht van keuzes. Door te kiezen, zet je een onomkeerbare verandering in je leven in werking. Ik heb inmiddels ruim 13 jaar ervaring als levenscoach en kleurcoach. Ik heb mijn hart en mijn intuïtie gevolgd door uitdagingen aan te gaan en doe dat nog steeds. Ik leer en ontdek nog elke dag en heb plezier in wat ik doe!
Jaren terug gaf ik mijn coachingspraktijk de naam Hilarion. Hilarion was een monnik die leefde in eenvoud. Een wijze leraar en heler, die je helpt je hart, je weg en je waarheid te volgen. Hilarion betekent letterlijk ‘de vrolijke’. Mijn missie is mensen terugbrengen bij hun hartsgevoel. Kleur is daarbij een geweldig instrument.

Waar ga ik naar toe?

Inmiddels ben ik onderweg naar een nieuwe manier van leven. Ik heb ontdekt dat ik veel kwaliteiten en kennis heb opgedaan in mijn werkzame leven, maar ik heb ook ontdekt dat het goed is hierin keuzes te maken. Je hoeft niet alles te doen wat je kunt. Het is de kunst juist dat te doen waar je energie van krijgt. Voor mij heeft dat op dit moment alles te maken met duurzaam en kleurrijk leven. We hopen dan ook in 2020 ons kleine duurzame huisje te realiseren op 40m2. Daar zal ook mijn nieuwe bedrijf worden gevestigd.

Boeken

In 2008 verscheen mijn eerste boek over het omgaan met ongewenste veranderingen onder de titel
Het wordt anders; omgaan met ongewenste veranderingen. Een boek dat helpt bij rouw- en veranderingsprocessen.

In 2011 is mijn tweede boek verschenen over de negen stappen van de Transformatiecirkel, getiteld Doorbreek de Cirkel! . Een boek dat inzicht geeft in het maken van keuzes en het begrijpen van veranderingsprocessen.

De boeken zijn bij mij te bestellen.

In 2017 is mijn derde boek  verschenen. Deze draagt de titel Herinneren wie je bent en gaat over mijn persoonlijke spirituele reis.