Welkom op mijn site!

Mijn naam is Carolien Dijkstra (1963).

Ik ben auteur van drie boeken, die gaan over het omgaan met verandering, de cirkel van transformatie en het helen van zielenpijn.

Ik ben sinds 2005 werkzaam als Levenscoach en Kleurcoach in mijn eigen praktijk Hilarion. Hilarion is een oude wijze meester die symbool staat voor het volgen van de weg naar je hart.
Hilarion zegt: ik ben de weg, de waarheid en het leven.
Mijn missie is mensen terugbrengen bij hun hartsgevoel.

Mijn levenswaarden zijn eenvoud en puurheid.
Dit is wat ik in mijn consulten wil meegeven.

Eenvoud
Ik houd ervan de dingen simpel en eenvoudig te maken.
Ik houd van duidelijkheid en overzicht.
Het gaat niet om het ego, maar om wie je in diepte wezen bent.

Puurheid
Ik houd van dingen en mensen die echt en puur zijn.
Ik bied een omgeving van vertrouwen waar je tot de kern kunt komen.

De banner op deze site is het binnenste van een edelsteen. Een edelsteen komt uit het diepste van de aarde en is puur. Zowel van binnen als van buiten kent een edelsteen een ongekende schoonheid. Net als jij!

 

 

 

 

Mijn levenspad

Mijn leven heeft een bijzonder verloop gehad. Als kind was ik zeer gevoelig voor sferen, wist direct wanneer iets niet klopte, had bijzondere dromen en ervaringen en het gevoel niet begrepen te worden. Ik groeide op in een omgeving waar de nodige thema’s speelden (hooggevoeligheid, oorlogstrauma’s, scheiding, verlies, ziekte, dominantie, slachtofferschap en gebrek aan zelfvertrouwen.) Presteren werd mijn manier om gezien en gewaardeerd te worden. Mijn studie en mijn carrière zijn daar de resultaten van. Mijn latere burn-out ook.

Totaal vervreemd van wie ik eigenlijk was, veranderde mijn leven als gevolg van een aantal ingrijpende gebeurtenissen.  Ik raakte in enkele jaren alles wat voor mij belangrijk en dierbaar was kwijt. Deze gebeurtenissen leidden uiteindelijk tot het starten van een eigen praktijk als rouw- en verliesbegeleider. Ik volgde diverse opleidingen, maar ontdekte dat deze kennis mij niet bracht wat ik graag wilde. Steeds meer ging ik af op mijn intuïtie en begon ik een nieuwe weg in te slaan. Zo ontdekte ik het pad van mijn Ziel en volgde ik de keuzes van mijn hart.

Werkmethoden

Ik beschouw mezelf als een tijdelijke gids op jouw levenspad. Ik loop een stukje met je mee en help je nieuwe inzichten te krijgen. Ook help ik je jouw rugzak lichter te maken en de balans in het leven terug te vinden. Ik kijk samen met jou naar de obstakels en uitdagingen op jouw pad en geef handvatten mee om je eigen route te lopen.
Mijn eigen levenspad heeft mij geleid naar het geven van consulten aan een ieder die in een transformatieproces zit.

Mijn doelgroep bestaat vooral uit (spiritueel) hooggevoelige mensen, die behoefte hebben aan een vorm van begeleiding waarin zij begrepen worden.
Maar ik ben er ook voor die mensen die aan het begin van hun spirituele pad staan.

Mijn kwaliteit is luisteren en waar nodig woorden geven aan het onbewuste en onbekende.
Ik werk graag met verschillende vormen van (ziels)bewustzijn en bewustwording.

Ik probeer samen met jou antwoord te vinden op de vragen: Wie ben ik en wat doe ik hier?

Ik werk veel met afstemming. Dat is het door mij aanvoelen en invoelen van diverse lagen in het (ziels)bewustzijn.
Ik coach vanuit de visie dat je hier op Aarde bent met een missie.

Ik werk met behulp van kleurkaarten, kleurvoorkeuren en Aura Soma om inzicht te krijgen in wie je bent en wat jouw talenten en behoeften zijn.

Met behulp van sjamanistische rituelen en/ of gekleurd licht (met behulp van een lichtpen) kan ik werken aan jouw energetische, mentale, emotionele en fysieke balans.

Wanneer je zo ver bent een nieuwe positieve wending aan je leven te geven, oude patronen los te laten of meer kleur in je leven wilt, dan ben je van harte welkom voor een eerste gesprek.
info@praktijkhilarion.nl

06 – 4262 7200

 

Boeken

In 2008 verscheen mijn eerste boek over het omgaan met ongewenste veranderingen onder de titel
Het wordt anders; omgaan met ongewenste veranderingen. Een boek dat helpt bij rouw- en veranderingsprocessen.

In 2011 is mijn tweede boek verschenen over de negen stappen van de Transformatiecirkel, getiteld
Doorbreek de Cirkel! . Een boek dat inzicht geeft in het maken van keuzes en het begrijpen van veranderingsprocessen.

De boeken zijn bij mij te bestellen.

In 2017 is mijn derde boek  verschenen. Deze draagt de titel Herinneren wie je bent en gaat over mijn persoonlijke spirituele reis met thema’s als reïncarnatie, het zevende zintuig en het helen van zielenpijn. Ook is er een Facebookpagina over het boek.