Kleur en kleding

Een extraatje wat ik kan aanbieden, los van de coaching, is kledingkleuradvies. Gewoon omdat ik het ontzettend leuk vind om met kleur te werken en graag mensen met behulp van kleur in hun kracht zet.
Ik heb hiervoor de beroepsopleiding van kleurconsulent gevolgd.

Het is niet alleen belangrijk dat kleuren je goed staan, maar vooral dat je je prettig voelt bij de kleuren die je draagt.

Ik werk met 10 kleurtypes. Na het consult kun je aan de slag met jouw persoonlijke kleuradvies. (€ 85,-) Je krijgt een op jou afgestemde kleurenwaaier mee.  Ook leuk als vriendinnenuitje of voor bedrijven! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Omdat ik gespecialiseerd ben in transformatie is het bovendien een mooie aanvulling om na de innerlijke transformatie ook een uiterlijke metamorfose te kunnen bieden.

Persoonlijke kleurcoaching in drie sessies (175,-)

Naast een eenmalig kleurconsult is er ook een diepgaander kleurcoachingstraject van drie sessies mogelijk.
In de eerste sessie kijken we naar de betekenis van jouw kleurvoorkeuren en de veranderingen die daarin in de loop van je leven hebben plaatsgevonden. In de tweede sessie gaan we kijken welke kleuren jou in je kracht zetten en je kunnen ondersteunen in jou persoonlijke transformatieproces. In de laatste sessie krijg je een kledingkleuradvies en een persoonlijk afgestemde kleurenwaaier mee naar huis.

Meer weten over kleur? Kijk dan op mijn Facebookpagina Kleurenweetjes.