Sjamanistische healing

Tijdens een sjamanistische healing maak ik gebruik van de (natuur)krachten en de energieën waarmee de cliënt en ikzelf op dat moment in contact staan.

Allereerst stem ik af op deze energieën en begin dan de aura te reinigen. Daarna wordt het energieveld afgetast en waar nodig energie gezuiverd en/of geactiveerd. Ik werk onder andere met (edel)stenen en de Aura-Soma middelen. Wanneer ik tijdens de behandeling dingen waarneem (helderziende waarnemingen), zal ik dit met je delen.
Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel. Wanneer dat om bepaalde redenen niet mogelijk voor jou is, kan de behandeling ook zittend worden gegeven.
Het is belangrijk om de dagen na de behandeling goed water te drinken en het rustig aan te doen, zodat de energie zijn werk kan doen.

Een sjamanistische healing kost €75,- en duurt inclusief korte intake ongeveer 1,5 uur.

Vanuit het sjamanisme heb ik inmiddels drie energetische sprays ontwikkeld, die de namen Loslaten, ZIJN en Ontwaken hebben meegekregen. De sprays zijn samengesteld uit diverse essences en de energieën van edelstenen en kristallen. Ze zijn ook in de praktijk te koop.