Mijn  passie is kleur!

Al vanaf mijn jeugd ben ik geboeid door het Noorderlicht en regenbogen. Dat de Aarde en de Zon door een bijzonder samenspel tot zulke mooie kleuren kunnen komen, vind ik fascinerend.

Ooit mocht ik bij een alternatief therapeut een Aura-Soma pomander uitzoeken. Ik koos voor violet en was geïntrigeerd door de gekleurde flesjes die ik zag. Pas 13 jaar later kruisten de flesjes opnieuw mijn pad. Ik volgde de opleiding Aura-Soma en ging naar Engeland waar Vicky Wall (die de gekleurde flessen in de wereld heeft gebracht) haar centrum had. Ik heb het laboratorium bezocht waar de flessen worden gemaakt en de kleuren tot leven komen en ik heb de landerijen en kassen mogen zien waar de ingrediënten worden verbouwd. Tijdens een rondleiding over het landgoed zag ik in het eindeloze groene gras een prachtige klaver vier. Voor mij een symbool waardoor alles op zijn plek viel.


Het werken met kleur heeft mij veel gebracht. Ik heb hierdoor bijzondere inzichten gehad en kleur is voor mij een middel geworden om mensen bewuster van zichzelf te maken. Hoe meer ik er mee werk, hoe dieper ik in contact kom met de wereld van de kleuren.

 

Kleurcoaching; kleur helpt bij innerlijke transformatie

Kleuren zeggen wie je bent. Kleuren zijn een heel belangrijk middel om een boodschap of intentie over te brengen.
Kleuren kies je vaak op gevoel.  Bij sommige kleuren voel je je goed, bij andere kleuren ben je niet op je gemak. Jouw kleuren zeggen iets over je wensen en verlangens.
Onbewust kies je de kleuren die je nodig hebt. Dat is ook de reden dat je smaak verandert of dat je de behoefte hebt in de ochtend toch iets anders aan te trekken, dan dat je die avond ervoor had bedacht. Kleuren in je interieur zeggen iets over je wensen en verlangens.

Ik kan je leren hoe je kleur kunt gebruiken om je doelen te bereiken en blokkades op te heffen.
Met behulp van jouw persoonlijke kleurvoorkeuren kunnen we kijken wat jouw uitdagingen en talenten zijn. Dit kan aan de hand van bijvoorbeeld jouw kledingvoorkeur en de kleuren in je interieur. Ook jouw weerstand tegen bepaalde kleuren geeft informatie.

Kleur werkt ondersteunend in het transformatieproces.

 

Meer weten over kleur? Kijk op mijn Facebookpagina Kleurenweetjes.